Contenido sobre este curso
Kuinka tehdä portfolio
Mikä mahtava tunne luovien mielten kanssa vietettyjen intensiivipäivien jälkeen #Toulousessa. Olen niin iloinen kaikista istunnoista, keskusteluista ja mukavista pienistä keskusteluista @AgileLeanEurope Open Space -tapahtumassa viime viikolla. Kiitos kaikille #ALE2022-tapahtumassa, kiitos @AgileLeanEurope
Teknologia- ja innovaatioyksikön Equipment R&D -yksikön kanssa pohdimme tavoitteiden asettamista, OKR:ää ja neljännesvuosisuunnittelua – ja oppeja, joita meillä on jo ketterän skaalaamisen osalta yksikössä ja yksiköiden välisessä yhteistyössä. Julkaisimme yhdessä lean-agile leadership playbookin.
Suunnittelemme jo syyskaudella järjestettävää KONEen Lean and Agile Open Space -tapahtumaa, jossa on paljon inspiroivaa jakamista ja oppimista sekä innovatiivisia työtapoja, kokeiluja, johtamista ja ajattelutapoja!
#lean #agile #scalingagility #businessagility #koneway #strategiantoteutus #operatingmodel #learning #culture #peopleflow #cocreation #collaboration #cultureofexperimentation #technologies #innovation #HR #changemanagement #team #leadership #future #inspiration #KONE
Vinkkejä salkkuun
Microsoft Wordilla voit luoda kiiltävän portfolion lähes mihin tahansa sovellukseen, kuten tiedotusesitteisiin, liike-ehdotuksiin, taiteellisiin esityksiin ja muihin tarkoituksiin. Tärkeintä on pitää mielessä, miten portfolion tiedot esitetään dynaamisesti ja tehokkaasti. Toiseksi tärkeintä on päättää, onko portfoliosi tulostettava paperikopioita varten vai puhtaasti digitaalinen luomus.
Määritä portfolion aiheeseen sopiva kansi ja etsi sopiva malli. Löydät mallin napsauttamalla “File” ja sen jälkeen “New” ja kirjoittamalla hakupalkkiin sopivan aiheen. Varmista, että kansi sopii kohderyhmään – vaikka liike-elämän ehdotus voi sopia hyvin hillitymmällä ja ammattimaisemmalla kannella, luovan työn kannessa voi olla hieman näyttävyyttä, jotta se herättää huomiota.
Kirjoita asiaankuuluvat tiedot eri tekstikenttiin. Yksi kenttä tulisi olla projektin nimelle, kaikkien asianosaisten nimille ja muille asiaankuuluville tiedoille. Kentät riippuvat valitsemastasi mallista.
Canva portfolio
Olen 28-vuotias pelisuunnittelija Suomesta. Työskentelen tällä hetkellä Mieli Pohjanmaan mielenterveys ry:n Mieli Pohjanmaan mielenterveys -opetuspelin “Magis” johtavana pelisuunnittelijana. Olemme luomassa peliä 1.-3. luokkalaisille (7-9-vuotiaat), joka auttaa heitä kehittämään tunnetaitoja ja arvoja, jotta he voivat paremmin selviytyä sekä ihmissuhde- että henkilökohtaisista ongelmista velho-oppilaan näkökulmasta maagisessa pelimaailmassa, jossa pelaajat joutuvat kohtaamaan hauskoja ja mielenkiintoisia haasteita. Meillä on myös jo julkaistu peli Magis – The Magical Adventure, joka käsittelee samoja teemoja kuin nyt tuotannossa oleva peli, mutta se on suunnattu 4-6-luokkalaisille (10-12-vuotiaat). Lisätietoa projektista on saatavilla täältä.
Olen aiemmin työskennellyt Lionbridge Polandissa lokalisointitestaajana, jossa testasin pelejä kaikista genreistä ja laajuuksista, mukaan lukien useita AAA-pelejä. Olen suorittanut kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulusta (TAMK). Opiskelin pelituotannon alalla ja erikoistuin peli- ja tasosuunnitteluun sekä kirjoittamiseen.
Portfolion asiakirjamalli
StopDia-tutkimus perustuu vakuuttavaan tieteelliseen näyttöön siitä, että tyypin 2 diabetesta (T2D) ja sen liitännäissairauksia voidaan ehkäistä terveellisillä elämäntavoilla. Lisätutkimuksen tarve perustuu siihen, että yritykset muuntaa tieteellinen näyttö toimiksi reaalimaailman terveydenhuollossa eivät ole johtaneet pysyviin ja kustannustehokkaisiin malleihin T2D:n ehkäisemiseksi.
StopDia-tutkimuksen erityistavoitteina on RE-AIM-kehyksen (Reach, Effectiveness, Adoption, Implementation, and Maintenance) mukaisesti 1) parantaa kohonneessa riskissä olevien henkilöiden tavoittavuutta, 2) arvioida digitaalisen elintapaohjauksen ja digitaalisen ja kasvokkain tapahtuvan ryhmämuotoisen elintapaohjauksen vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta verrattuna rutiinihoitoon satunnaistetussa kontrolloidussa tutkimuksessa (RCT) ja 3) arvioida StopDia-mallin omaksumista ja täytäntöönpanoa osallistujien ja terveydenhuoltoalan organisaatioiden toimesta yhteiskuntatasolla. Lopuksi käsittelemme elintapamuutosten ylläpitoa osallistujien tasolla ja ohjelman ylläpitoa organisaatiotasolla RCT:n jälkeen.