Contenido sobre este curso
Vertaisarvioidut artikkelit
Tuotemarkkinointiharjoittelijana suunnittelet ja luot tuotemarkkinointikampanjoita ja -materiaaleja yhdessä tuotemarkkinointitiimin kanssa. Päävastuualueisiisi kuuluvat markkinointimateriaalin luominen (esim. tuote-esittelyt, esitteet ja katalogit) sekä verkkosivujen suunnittelu ja päivittäminen. Tuotemarkkinointitiimissä toimit tiiviissä yhteistyössä viestinnän, myynnin ja tuotehallinnon kanssa globaalissa ympäristössä.
Sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot englanniksi. Ihmisten kanssa toimiminen on intohimosi. Nautit työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä sekä kulttuurienvälisestä vaihdosta kollegoiden kanssa.
Mistä löytää tieteellisiä artikkeleita
Verkottunut asiantuntijuus: Lisätietoja Tämän kirjan tarkoituksena on tarkastella tietoyhteiskunnasta nousevia haasteita ihmisten taidoille ja osaamiselle… lisää Tämän kirjan tarkoituksena on tarkastella tietoyhteiskunnasta nousevia haasteita ihmisten taidoille ja osaamiselle. Kirjoittajat tukeutuvat empiirisiin työpaikkatutkimuksiin sekä laajaan katsaukseen psykologiseen, sosiologiseen ja kasvatustieteelliseen kirjallisuuteen ja kehittävät kehyksen, jonka avulla ihmisen osaamista voidaan tarkastella verkottuneen asiantuntijuuden prosessina. Verkottunut asiantuntijuus on luonteeltaan relationaalista; se muodostuu yksilöiden, yhteisöjen ja laajempien verkostojen välisessä vuorovaikutuksessa, jota kognitiiviset artefaktit tukevat, ja se kehittyy yhdessä jatkuvasti muuttuvien innovatiivisten tietoyhteisöjen kanssa. Verkostoitunutta asiantuntijuutta tarkastellaan kolmen oppimisen metaforan näkökulmasta, jotka ovat tiedonhankinta, osallistuminen ja tiedon luominen ja jotka kaikki ovat merkityksellisiä sekä työpaikoilla että oppilaitoksissa.Tallenna kirjastoonMuokkaaVertaile Sitaattiluokitus Lukijat Aiheeseen liittyvät artikkelit MaininnatKatso Vaikuttavuus
Mikä on tieteellinen artikkeli
Jalonen R, Sierra J (2012) Temporal variation of N isotopic composition of decomposing legume roots and its implications to N cycling estimates in 15N tracer studies in agroforestry systems. Appl Environ Soil Sci, article id 506302. https://doi.org/10.1155/2012/506302.
Joshi L, Shrestha PK, Moss C, Sinclair FL (2004) Local derived knowledge of soil fertility and its emerging role in integrated natural resource management. Julkaisussa: van Noordwijk M, Cadish G, Ong CK (toim) Below-ground interactions in tropical agroecosystems. Käsitteitä ja malleja, joissa on useita kasvikomponentteja. CABI Publishing, Wallingford, s. 17-39.
Salazar Zarzosa P, Diaz Herraiz A, Olmo M, Ruiz-Benito P, Barrón V, Bastias CC, de la Riva EG, Villar R. Linking functional traits with tree growth and forest productivity in Quercus ilex forests along a climatic gradient. BioRxiv 2020.12.12.422386. [Ennakkojulkaisu]. https://doi.org/10.1101/2020.12.12.422386. Viitattu 16.12.2020
Valdés Correcher E (2021) Data used in ‘Search for top-down and bottom-up drivers of latitudinal trends in insect herbivory in oak trees in Europe’. Dryad [Data] https://doi.org/10.5061/dryad.18931zcw0. Viitattu 11.11.2020
Vertaisarvioitu artikkeli finna
– myynti- ja ostoterminologia, tyypilliset fraasit – tuonti- ja vientidokumenttimallit ja niiden käyttö – sisäinen ja ulkoinen yritysviestintä, mukaan lukien muistiot ja lehdistötiedotteet – sopivat genret ja tyylit yritysviestinnässä.
– työnhakuprosessien hallinta (ansioluettelo, videohakemus); – liike-elämän alan keskeisen terminologian ja käsitteiden ymmärtäminen: aiheita ovat mm. globaali työskentely (kulttuurienvälinen yhteistyö liike-elämässä); liike-elämän maailma ; ammatilliset tapaamiset; toimintoihin kuuluvat keskusteluihin osallistuminen, ongelmanratkaisu, tiedon esittäminen); – ammatillisissa opinnoissa ja työelämässä vaadittavien kirjallisten ja suullisten viestintätilanteiden hallitseminen: oikea/asianmukainen kielenkäyttö (kielioppi, muodollinen vs. epämuodollinen tyyli) – eri lähteiden ja välineiden tunnistaminen ja soveltaminen, jotka auttavat opiskelijoita parantamaan englannin kielen taitojaan: sanakirjojen ja muiden resurssien kriittinen käyttö.
– työnhakuprosessien hallinta (ansioluettelo, videohakemus); – liike-elämän alan keskeisen terminologian ja käsitteiden ymmärtäminen: aiheita ovat mm. globaali työskentely (kulttuurienvälinen yhteistyö liike-elämässä); liike-elämän maailma; ammatilliset kokoukset; tehtäviin kuuluu keskusteluihin osallistuminen, ongelmanratkaisu, tiedon esittäminen); – ammattiopinnoissa ja työelämässä tarvittavien kirjallisten ja suullisten viestintätilanteiden hallinta: oikea/asianmukainen kielenkäyttö (kielioppi, virallinen ja epävirallinen tyyli) – erilaisten lähteitten ja välineiden tunnistaminen ja soveltaminen, jotka voivat auttaa opiskelijoita parantamaan englanninkielentaitojaan: kriittinen sanakirjojen ja muiden resurssien käyttäminen.