Contenido sobre este curso
USA:n presidentinvaali 2016 – 3. TV-väittely (FiNSUB)
dc.description.abstractAjatus yrittäjän ensiaskeleiden polusta syntyi kirjoittajan omasta tarpeesta saada opastusta uuteen uravalintaan. Uran suuntautuminen kohti yrittäjänä toimimista tarvitsee vahvistusta uravalinnalleen. Lisävahvistusta saadaan erilaisten testien kautta. Hyödyllisimmäksi testiksi osoittautui testin tekijän itsensä testaama Finnvera-testi. Yrittäjäksi ryhtymiseen ei ole olemassa valmista kaavaa, mutta päätös yrittäjäksi ryhtymisestä helpottuu, kun yrittää itse selvittää omien ominaisuuksiensa ja taloudellisten realiteettiensa mahdollisuudet. Ilman yrittäjyyden tuntemusta hyvää liikeideaa ei voi toteuttaa.
Todellinen henkinen lähtö tapahtuu ottamalla yhteyttä yrittäjäasiantuntijoihin. Ulkopuolinen taho voi selkeyttää yrittäjän ajatuksia. Asiantuntijat voivat ohjata ideoita objektiivisesti ja realistisesti. Esittelyssä voi olla monenlaisia kanavia, joita tarvitaan ennen yritystoiminnan aloittamista.
Löydä kansainvälisiä osaajia Finland Works tapahtumasta
Kirjallisuuskatsauksessa analysoidaan sekä kasvuun että kannattavuuteen liittyvää olemassa olevaa teoriaa. Lisäksi analysoidaan kasvun ja kannattavuuden välistä suhdetta ja tutkitaan kasvuun liittyviä riskejä. Kasvun riskejä tuodaan esiin analysoimalla polkuriippuvuutta, rahoitusta ja investointeja.
Työn empiirinen osa on toteutettu tapaustutkimuksena, jossa hyödynnetään kohdeyrityksen olemassa olevia strategia-asiakirjoja ja yrityksessä tehtyjä haastatteluja. Työssä tunnistettiin kohdeyrityksen kasvuun ja kannattavuuteen liittyviä selkeitä haasteita ja motiiveja. Tärkeimmät tekijät liittyvät yrityksen polkuriippuvuuksiin, joilla on ollut oma selkeä vaikutuksensa yrityksen kehitykseen ajan kuluessa. Työssä todetaan, että yrityksen kyvyt ja kilpailukyky vaikuttavat siihen, miten yritys kasvaa ja luo kannattavuutta. Lisäksi yrityksen rahoituksella on merkitystä yrityksen kasvun varmistamisessa.
Työssä korostettiin sekä resurssien että kyvykkyyksien kehittämisen tärkeyttä. Pk-yritysten johdon tulisikin kiinnittää huomiota sekä resurssien että kyvykkyyksien kehittämiseen, mikä korostuu nykypäivän nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Tämä liittyy vahvasti yrityksen polkuriippuvuustekijöihin, ja usein yrityksen haasteena on, miten yrityksen kulttuurin uudistuminen voidaan turvata.
Mitä mummin ja vaarin tulee tietää tietoturvasta?
Selvittääkseni perehdyttämisprosessin nykytilaa tein kyselyn neljälle ylioppilaskunnassa työskentelevälle henkilölle. Nämä neljä henkilöä olivat ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja, hallituksen puheenjohtaja, valtuuston puheenjohtaja ja hallituksen jäsen. Kyselyssä oli joitakin avoimia kysymyksiä, joilla pyrittiin selvittämään orientaatioprosessin nykytilanne ja saamaan selville myös ylioppilaskuntien toiveet ja odotukset orientaatio-opasta kohtaan. Kyselyssä kävi ilmi, että aiemmin orientaatio on ollut hyvin erilaista yksilöstä riippuen ja laadultaan epätasaista. Kyselyn perusteella perehdyttämisoppaan tulisi olla kattava kokonaisuus, joka toimisi ylioppilaskuntien erilaisissa tehtävissä.
Kyselyn tulosten ja ylioppilaskunnan esittämien toiveiden pohjalta luotiin perehdytysopas. Perehdytysoppaassa on selkeä rakenne, jotta sitä on helppo päivittää, Yksi tärkeimmistä lähtökohdista opasta laatiessani oli se, että sitä olisi helppo päivittää tulevaisuudessa.
Cómo hacer rentable una empresa del momento
Sähköisellä laskutuksella on epäilemättä ratkaiseva rooli liiketoiminnan digitalisoinnissa. Se on saanut jalansijaa kaikkialla maailmassa. Jotkin yritykset suhtautuvat kuitenkin edelleen epäilevästi verkkolaskutuksen käyttöönottoon. Tässä artikkelissa käsitellään hyötyjä ja haasteita, jotka liittyvät siirtymiseen paperilaskutuksesta sähköiseen laskutukseen. Erityisesti keskitytään Vietnamin markkinoihin, joilla valtiovarainministeriö on ryhtynyt toimenpiteisiin nopeuttaakseen paperilaskutuksen korvaamista sähköisellä laskutuksella.
Perinteinen laskutustapa on paperilaskutus. Sähköinen laskutus on kuitenkin osoittautunut kilpailukykyiseksi menetelmäksi, koska se on nopeampi ja tehokkaampi kuin paperilaskutus. Koch (2009, 99) määrittelee sähköisen laskutuksen seuraavasti: “laskujen lähettäminen, vastaanottaminen ja tallentaminen sähköisessä muodossa ilman paperisten laskujen käyttöä veroalkuperäisinä”. Toisin sanoen sähköinen laskutus poistaa paperin käytön jokaisessa vaiheessa.
Yritykset voivat hyötyä verkkolaskuprosessista monin tavoin. Sähköisen laskutuksen ensimmäinen etu on kosketukseton prosessi. Toinen etu on laskujen seuranta – verkkolaskutus automatisoi tämän prosessin ja tehostaa sitä. On väistämätöntä, että ostajan ja myyjän kirjanpitojärjestelmien välinen integraatioaste nousee sähköisen laskutuksen käyttöönoton myötä. Tämä johtaa tietojen avoimuuteen. Samalla tilien täsmäytys paranee, koska laskut ovat molempien kauppakumppanien saatavilla. Näin ollen sähköinen laskutus varmistaa täsmäytyksen automatisoinnin ja nopeuttaa maksuprosessia. Koska koko prosessia valvotaan automaattisesti, aikaa ei kulu enää laskujen laatimiseen, toimittamiseen ja välittämiseen kirjanpito-osastolle. Näin ollen verkkolaskutus säästää aikaa. (ICG consulting 2018.)