Contenido sobre este curso
Miten voit selvittää, mitä tietoja sinusta on kerätty?
“Valdes AM, Spector TD. Genetic epidemiology of hip… “14, “Lanyon P, Muir K, Doherty S ym. Assessment of a ge… “35, “Lanyon P, Muir K, Doherty S ym. Influence of radio… “36, “MacGregor AJ, Antoniades L, Matson M ym. The genet… “37, “Chitnavis J, Sinsheimer JS, Clipsham K ym. Genetic… “38
“Valdes AM, Spector TD. Genetic epidemiology of hip… “14, “Chitnavis J, Sinsheimer JS, Clipsham K ym. Genetic… “38, “Spector TD, Cicuttini F, Baker J ym. Genetic influ… “69, “Neame RL, Muir K, Doherty S ym. Genetic risk of kn… “70
“Cerejo R, Dunlop DD, Cahue S ym. The influence of … “71, “Sharma L, Song J, Felson DT ym. The role of knee a… “72, “Tanamas S, Hanna FS, Cicuttini FM ym. Does knee ma… “73, “Sharma L, Song J, Dunlop D ym. Varus- ja valgus-al… “74
Gdpr tietopyyntö
CRI, TLCI, TLMF, TM-30-15 ja SSI. Akatemian tieteellis-teknisen neuvoston kehittämä SSI (Spectral Similarity Index) antaa käyttäjälle mahdollisuuden asettaa minkä tahansa valon standardiksi tai käyttää ennalta määritettyjä standardeja (kuten CIE D55) ja antaa sitten muille valoille SSI-pisteet sen perusteella, kuinka hyvin ne vastaavat toisiaan. C-800 sisältää myös TLCI (Television Lighting Consistency Index), TLMF (Television Lighting Matching Factor) ja TM-30-15 (Technical Memorandum) sekä CRI (Color Rendering Index), joka voidaan mitata yksittäin tai kahden valon vertailutilassa.
Valonlähteiden yhteensovittaminen mittaamalla x-, y- ja värisävykylläisyyttä. C-800:ssa on enemmän värien säätöparametreja, jotka on erityisesti suunniteltu auttamaan valojen sovittamisessa toisiinsa. CIE1931 (x, y) on lisätty, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden mitata ja valita tietyt värikoordinaatit joidenkin suurimpien merkkien valaisimiin. Myös värisävyn ja kylläisyyden mittayksiköt on lisätty, jotta RGB-LEDit voidaan sovittaa paremmin mihin tahansa valonlähteeseen. Lisäksi uudet näyttöruudut helpottavat uusien tietokenttien tulkintaa ja ymmärtämistä, mikä tekee tästä ylivoimaisen mittarin kaikkiin sovelluksiin.
Mitä dataa minusta kerätään
124) Pilvien yläpuolella otetut harrastelijoiden ilmapallokuvaukset ovat antaneet huikean visuaalisen todisteen siitä, että aurinko ei voi olla miljoonien kilometrien päässä. Useissa otoksissa näkyy selkeä kuuma piste, joka heijastuu pilviin suoraan Auringon valonheittimen kaltaisen vaikutuksen alla. Jos Aurinko olisi todella miljoonien kilometrien päässä, näin pientä, paikallista kuumaa pistettä ei voisi esiintyä.
125) Toinen todiste siitä, että Aurinko ei ole miljoonien kilometrien päässä, saadaan jäljittämällä auringonsäteiden kulma takaisin niiden lähteeseen pilvien yläpuolella. On olemassa tuhansia kuvia, jotka osoittavat, miten auringonvalo tulee alas pilvipeitteen läpi eri kulmissa. Lähentymisalue on tietysti Aurinko, joka ei selvästikään ole miljoonien kilometrien päässä, vaan suhteellisen lähellä Maata juuri pilvien yläpuolella.
126) Auringon vuosittainen matka tropiikista tropiikkiin, auringonseisaus auringonseisauskohdasta toiseen, määrää päivien, öiden ja vuodenaikojen pituuden ja luonteen. Tämän vuoksi päiväntasaajan alueilla vallitsee lähes ympärivuotinen kesä ja kuumuus, kun taas korkeammilla leveysasteilla pohjoisessa ja erityisesti etelässä on selvemmin erottuvat vuodenajat ja ankarat talvet. Heliosentrisen mallin mukaan vuodenajat vaihtuvat maapallon väitetyn “aksiaalisen kallistuksen” ja “elliptisen kiertoradan” perusteella Auringon ympäri, mutta heidän virheellisen nykyisen mallinsa mukaan olemme lähimpänä Aurinkoa (91 400 000 mailia) tammikuussa, jolloin todellisuudessa on talvi, ja kauimpana Auringosta (94 500 000 mailia) heinäkuussa, jolloin todellisuudessa on kesä suurimmassa osassa maapalloa.